Skip to content

Nieuw horloge van Peugeot

Peugeot Sport en horlogemaker Lorige bundelen hun krachten en werken samen aan een reeks speciale uurwerken. De timing is alvast goed, want Peugeot bereidt zich voor op een grote comeback in het lange afstand racen. Het ontwikkelingsproces van de nieuwe PEUGEOT 9X8 Hybrid Hypercar heeft meer paralellen met de horlogemaker dan je wellicht zou denken.

Peugeot Sport en Lorige hebben voor deze creatie de handen ineen geslagen om met dit unieke horloge te komen. Het horloge draagt de naam Lorige BL-Endurance Hyperblack. Een ludiek detail is dat de afkorting BL staat voor Brake Late. Het uiterlijk van de nieuwste racewagen van Peugeot Sport was de inspiratie voor de looks van deze Lorige. Het horloge is deels gemaakt van carbon en er worden er slechts 24 van geproduceerd. Het carbon is afkomstig wat overgebleven was van de ontwikkeling van de Peugeot 9X8 Hybrid. Een prijs is niet bekendgemaakt, maar voor deze exclusieve accessoire moet vast diep in de buidel worden getast.

Back To Top
Zoeken