Ga naar hoofdinhoud

Salon Rétromobile 2022

We gaan er van uit dat we deze stip aan de horizon mogen zetten. Salon Rétromobile, de beroemde autobeurs en tentoonstelling in Parijs is een must voor de liefhebber van (Franse) klassieke automobielen en automobilia. Je kijkt er je ogen uit en het is de beste hotspot om je contacten in de internationale oldtimerwereld op te doen. Tussen 2 en 6 Februari 2022 opent Salon Rétromobile haar deuren met daarachter ten minste 1100 zeldzame klassieke auto’s. Op het gebied van Peugeot is er genoeg te zien en ook weten we al dat er op de beursvloer ruim aandacht zal zijn voor de creaties van Amédée Gordini.

Na mijn opleiding aan de Frederik Muller Academie ben ik jaren werkzaam geweest voor verschillende uitgeverijen zoals Elsevier en NRC Handelsblad. Daarvoor heb ik zelfstandig en met heel veel plezier het kwartaaltijdschrift Peugeot Expo Magazine uitgegeven. In mijn vrije tijd rijd ik graag in een Peugeot 403, ik Twitter graag over auto's en ik houd van hardlopen. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden.

Back To Top
Zoeken