Skip to content

Leeuwen in de bush

In 2003 vond de opwindende Redex Re-Run plaats in Australië, een evenement dat vintage autoliefhebbers en geschiedenisliefhebbers samenbracht. De Redex Re-Run was een eerbetoon aan de iconische Redex Trials uit de jaren 50 en 60, beroemd om hun uitdagingen en zware omstandigheden voor de deelnemende voertuigen.

De 2003-editie van de Redex Re-Run was een kans voor eigenaren van klassieke auto’s om de glorieuze dagen van de originele Redex Trials te herbeleven. De route omvatte diverse landschappen, van stedelijke gebieden tot afgelegen outback-wegen, waardoor de deelnemers zowel technisch rijden als navigatieve vaardigheden moesten aanspreken.

De voertuigen die deelnamen varieerden van prachtig gerestaureerde klassiekers tot originele exemplaren die de tand des tijds hadden doorstaan. Het evenement bracht een gevoel van nostalgie en bewondering voor de robuustheid van deze voertuigen, die een halve eeuw eerder vergelijkbare uitdagingen aangingen.

De Redex Re-Run van 2003 was niet alleen een eerbetoon aan de motorsportgeschiedenis van Australië, maar ook een viering van de passie van autoliefhebbers die de erfenis van de Redex Trials levend houden. Het bood een uniek kijkje in het verleden en herinnerde eraan hoe de prestaties en vastberadenheid van deze pioniers de weg hebben geëffend voor moderne motorsportevenementen.

 

Back To Top
Zoeken