skip to Main Content

Loved, lived and honored

Peugeot was very popular in Africa. For example, until 2001 27,000 cars of the Peugeot 504 were built in Kenya and until the end of 2005 in Nigeria even 425,000 cars. The 504 was also assembled in other countries. For example in Argentina, South Africa, Taiwan, China, Australia and New Zealand. Mostly countries where infrastructure had not yet reached the level of that in Europe. In total, more than 3.7 million Peugeots 504 were produced and driven up until it really stopped working. That is why so little of this spacious break survived.

Na mijn opleiding aan de Frederik Muller Academie ben ik jaren werkzaam geweest voor verschillende uitgeverijen zoals Elsevier en NRC Handelsblad. Daarvoor heb ik zelfstandig en met heel veel plezier het kwartaaltijdschrift Peugeot Expo Magazine uitgegeven. In mijn vrije tijd rijd ik graag in een Peugeot 403, ik Twitter graag over auto's en ik houd van hardlopen. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden.

Back To Top
Search