Skip to content

Nieuwe 45 km elektrische fiets van Peugeot

Peugeot introduceert de eU01s, een elektrische fiets met een topsnelheid van 45 km/u. Hiermee overbrugt Peugeot van de kloof tussen de traditionele 25 km/h elektrische fietsen en scooters. De eU01s biedt de fietser een wendbare en snelle fietsreis door de stad. De eU01s werd gepresenteerd op de Autosalon van Parijs zal eind 2016 in de showroom te vinden zijn.

e = electric U = urban 01 = high level s = speed 45km/h

Peugeot maakt stedelijke mobiliteit tot een specialiteit. Hiervoor presenteerde het merk dit jaar al een aantal nieuwe innovaties: de EC01 elektrisch ondersteunde fiets met automatische transmissie, de e-Kick elektrisch ondersteunde scooter en de ef01 elektrisch ondersteunde vouwfiets. De eU01s valt onder de bromfietscategorie met verzekering, rijbewijs en een helm.

De Bosch Performance Line elektromotor is gekoppeld aan een 400 of 500 Wh lithium-ion batterij die een bereik van 75 of 95 kilometer heeft. De eU01s heeft hydraulische schijfremmen van 180 mm en de onderhoudsvrije aandrijfriem.

Het BOSCH Nyon systeem is als optie verkrijgbaar. Deze fietscomputer met een 4,3-inch scherm biedt meerdere functies: 3-D navigatie, sport coaching en smartphone-connectie.

peugeot_eu01s_3 peugeot_eu01s_2 Peugeot eu01s

 

 

Back To Top
Zoeken