Skip to content

40e Dakar van start met de 3008 DKR Maxi

Dakar 2018 staat voor de deur. Bij de start van de veertigste editie staan op 6 januari in Lima 525 coureurs uit 54 verschillende landen aan de veertigste editie van Dakar. De roemruchte rally voert deze keer door Peru, Bolivia en Argentinië. Nederland levert na Argentinië en Frankrijk de meeste deelnemers. Peugeot is van de  partij en een van de kanshebbers op de winst in 2018.

Peugeot Sport heeft bekendgemaakt dat het na de 2018 editie van de Dakar Rally stopt met het programma. Laatste kans om de overwinning te pakken! Het sterrenteam Peterhansel, Loub, Sainz Sr. en Despres zijn de gelukkige coureurs die de kans krijgen een 3008DKR naar de overwinning te rijden.

Peugeot is klaar om opnieuw geschiedenis te schrijven. Daarvoor hebben ze vast een mooie trailer gemaakt met de titel Destination Dust.

Back To Top
Zoeken