Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe 508 in Peugeot Avenue Paris

Tot eind mei is de nieuwe Peugeot 508 te bewonderen in Peugeot Avenue Paris aan de Champs-Élysées. Samen met de Peugeot Instinct Concept staan de bolides klaar om bewonderd te worden door het publiek. De voertuigen zijn het middelpunt van een digital experience waarin de bezoeker kennismaakt met de vooruitstrevende visie van het merk. Wie dit voorjaar nog een bezoek aan Parijs doet mag de Avenue Peugeot niet overslaan!

Na mijn opleiding aan de Frederik Muller Academie ben ik jaren werkzaam geweest voor verschillende uitgeverijen zoals Elsevier en NRC Handelsblad. Daarvoor heb ik zelfstandig en met heel veel plezier het kwartaaltijdschrift Peugeot Expo Magazine uitgegeven. In mijn vrije tijd rijd ik graag in een Peugeot 403, ik Twitter graag over auto's en ik houd van hardlopen. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden.

Back To Top
Zoeken