Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe collectie Peugeot fietsen

Peugeot lanceert een nieuwe reeks Legend stadsfietsen en deze zijn geïnspireerd op de bekende modellen uit de 130 jaar tellende historie van het merk. De collectie is gemaakt voor het hele gezin en hebben een retro-look met alle moderne technieken van de fiets van nu.  Verkrijgbaar in de modellen Fixie, Urban, Road en City. De Junior-collectie biedt fietsen voor kinderen van 2 tot 6 jaar oud.

Na mijn opleiding aan de Frederik Muller Academie ben ik jaren werkzaam geweest voor verschillende uitgeverijen zoals Elsevier en NRC Handelsblad. Daarvoor heb ik zelfstandig en met heel veel plezier het kwartaaltijdschrift Peugeot Expo Magazine uitgegeven. In mijn vrije tijd rijd ik graag in een Peugeot 403, ik Twitter graag over auto's en ik houd van hardlopen. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden.

Back To Top
Zoeken