Skip to content

Coupe’s op concours

Het traditionele Concours d’Elégance Paleis Het Loo werd in 2019 Concours d’Elégance Paleis Soestdijk. Ruim 13.000 bezoekers vonden de weg naar de paleistuin waar Peugeot acte de présence gaf met indrukwekkende klassieke en nieuwe coupe’s.

Op 24 en 25 augustus trok heel oldtimer minnend Nederland naar Soesdijk voor het jaarlijkse Concours d’Elégance. Peugeot vierde 100 jaar coupe’s en trakteerde het publiek een interessante blik in het rijke verleden van La Marque en een blik in de toekomst met de E-Legend Concept. Voor het grote publiek was dit een eerste kennismaking met E-Legend Concept waarvan veel design elementen overeenkomen met de 504 coupe.

De E-Legend Concept werd omringd met oudere coupe’s die hun sporen op het gebied van design al ruimschoots hebben verdiend. Dankzij de Peugeotclubs konden bezoekers zich vergapen aan coupe’s als de 404, 504, 304 en 406. Daarnaast waren er een schitterende 601 en 203 coupe te bewonderen. Zeldzame verzamelobjecten die voor voor bezoekers ook een eerste kennismaking was.

Kortom, dit had je als Peugeotliefhebber niet willen missen. En dat de Peugeotclubs dit wel door hadden werd bewezen op de parkeerplaats van het evenement. Daar stonden de klassieke Peugeot’s rijen dik, deurklink aan deurklink, geparkeerd.

En voor iedereen die het toch heeft gemist hebben we gelukkig de foto’s nog!

Back To Top
Zoeken