Ga naar hoofdinhoud

Officieel akkoord: Peugeot en Fiat Chrysler fuseren

De aandeelhouders van het Franse autoconcern PSA Peugeot en de Italiaans-Amerikaanse automaker Fiat Chrysler zijn akkoord met de aangekondigde fusie. Door de fusie ontstaat de op drie na grootste autoproducent ter wereld. Nu de fusie rond is, zijn de automakers samen goed voor een omzet van ongeveer 170 miljard euro. De bedrijven produceren samen zo’n 8,7 miljoen auto’s per jaar.

Na mijn opleiding aan de Frederik Muller Academie ben ik jaren werkzaam geweest voor verschillende uitgeverijen zoals Elsevier en NRC Handelsblad. Daarvoor heb ik zelfstandig en met heel veel plezier het kwartaaltijdschrift Peugeot Expo Magazine uitgegeven. In mijn vrije tijd rijd ik graag in een Peugeot 403, ik Twitter graag over auto's en ik houd van hardlopen. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden.

Back To Top
Zoeken