Ga naar hoofdinhoud

Peugeot 208 en 2008 winnen designprijs

De nieuwe compacte Peugeot 208 en de nieuwe SUV Peugeot 2008 modellen hebben de Red Dot Award 2020 gewonnen in de categorie ‘Product Design’. Beide Peugeot modellen maakten indruk op de internationale jury met hun sportieve exterieurdesign en uitstekende afwerking. Peugeot wint voor de zesde keer de designprijs.

Na mijn opleiding aan de Frederik Muller Academie ben ik jaren werkzaam geweest voor verschillende uitgeverijen zoals Elsevier en NRC Handelsblad. Daarvoor heb ik zelfstandig en met heel veel plezier het kwartaaltijdschrift Peugeot Expo Magazine uitgegeven. In mijn vrije tijd rijd ik graag in een Peugeot 403, ik Twitter graag over auto's en ik houd van hardlopen. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden.

Back To Top
Zoeken