Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe E-bike van Peugeot

Peugeot introduceert een nieuwe  stadsfiets met elektrische trapondersteuning. Deze is nu ook leverbaar met 26-inch wielen, naast de bestaande versie met 24-inch wielen. De grotere wielen in combinatie met de grote framematen zijn gemaakt voor lange mensen. Deze eLC01 met neo-retrodesign is de bestseller in het e-Bike assortiment van Peugeot Cycles en te koop via cycles.peugeot.com

Na mijn opleiding aan de Frederik Muller Academie ben ik jaren werkzaam geweest voor verschillende uitgeverijen zoals Elsevier en NRC Handelsblad. Daarvoor heb ik zelfstandig en met heel veel plezier het kwartaaltijdschrift Peugeot Expo Magazine uitgegeven. In mijn vrije tijd rijd ik graag in een Peugeot 403, ik Twitter graag over auto's en ik houd van hardlopen. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden.

Back To Top
Zoeken