skip to Main Content

New Peugeot E-bike

The urban electrically-assisted bike PEUGEOT eLC01 (e=electric, L=LEGEND, C= City, 01= top-of-the-range is now available with 26 inches wheels, complementary to the 24 inches current model. It fits all the riders, providing more comfort. This versatility, combined with its modernity and Neo-Retro design asserts the eLC01 as the best-seller of the PEUGEOT Cyles e-bikes range. The PEUGEOT eLC01 with 26 inches wheels is now available on the website cycles.peugeot.fr as well as at PEUGEOT Cycles retailers at the price of € 1,499 inc. VAT.

Na mijn opleiding aan de Frederik Muller Academie ben ik jaren werkzaam geweest voor verschillende uitgeverijen zoals Elsevier en NRC Handelsblad. Daarvoor heb ik zelfstandig en met heel veel plezier het kwartaaltijdschrift Peugeot Expo Magazine uitgegeven. In mijn vrije tijd rijd ik graag in een Peugeot 403, ik Twitter graag over auto's en ik houd van hardlopen. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden.

Back To Top
Search