Ga naar hoofdinhoud

504 schuurvondst in Canada

Onlangs werd in Canada een bijzondere schuurvondst gedaan. Uit een oude schuur kwam een hagelnieuwe Peugeot 504 break tevoorschijn die het daglicht nauwelijks heeft gezien. De auto heeft slechts 82 kilometer op de teller. Nu zijn Peugeot’s in Noord Amerika al redelijk zeldzaam en een nooit bereden 504 al helemaal! Vadertje tijd en moeder natuur hebben deze auto niet echt opgemerkt in de afgelopen 45 jaar. Het interieur is nog helemaal nieuw. Ongekend!

Het verhaal gaat dat de auto ooit door de eigenaar werd aangeschaft op het moment dat hij een nieuwe baan kreeg. De auto werd door de dealer thuis in de garage afgeleverd en daar is deze blijven staan. Simpelweg omdat de eigenaar uiteindelijk nooit zijn rijbewijs heeft gehaald…

Na mijn opleiding aan de Frederik Muller Academie ben ik jaren werkzaam geweest voor verschillende uitgeverijen zoals Elsevier en NRC Handelsblad. Daarvoor heb ik zelfstandig en met heel veel plezier het kwartaaltijdschrift Peugeot Expo Magazine uitgegeven. In mijn vrije tijd rijd ik graag in een Peugeot 403, ik Twitter graag over auto's en ik houd van hardlopen. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden.

Back To Top
Zoeken