Skip to content

504 schuurvondst in Canada

Onlangs werd in Canada een bijzondere schuurvondst gedaan. Uit een oude schuur kwam een hagelnieuwe Peugeot 504 break tevoorschijn die het daglicht nauwelijks heeft gezien. De auto heeft slechts 82 kilometer op de teller. Nu zijn Peugeot’s in Noord Amerika al redelijk zeldzaam en een nooit bereden 504 al helemaal! Vadertje tijd en moeder natuur hebben deze auto niet echt opgemerkt in de afgelopen 45 jaar. Het interieur is nog helemaal nieuw. Ongekend!

Het verhaal gaat dat de auto ooit door de eigenaar werd aangeschaft op het moment dat hij een nieuwe baan kreeg. De auto werd door de dealer thuis in de garage afgeleverd en daar is deze blijven staan. Simpelweg omdat de eigenaar uiteindelijk nooit zijn rijbewijs heeft gehaald…

Back To Top
Zoeken