Ga naar hoofdinhoud

Peugeot’s gezocht voor TV-serie

TopKapi films is op zoek naar eigenaren van een klassieke en youngtimer Peugeot met bouwjaren tussen 1955 en 2006. De filmproducent werkt momenteel aan een Nederlandse 9-delige TV-serie die zich afspeelt in deze periode. Lijkt het jou leuk om met je Peugeot te figureren? Stuur dan een mailtje naar Faye Landtman via dit mailadres: faye@topkapifilms.nl

Na mijn opleiding aan de Frederik Muller Academie ben ik jaren werkzaam geweest voor verschillende uitgeverijen zoals Elsevier en NRC Handelsblad. Daarvoor heb ik zelfstandig en met heel veel plezier het kwartaaltijdschrift Peugeot Expo Magazine uitgegeven. In mijn vrije tijd rijd ik graag in een Peugeot 403, ik Twitter graag over auto's en ik houd van hardlopen. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden.

Back To Top
Zoeken