skip to Main Content

Peugeot’s wanted for TV series

TopKapi films is looking for owners of a classic and youngtimer Peugeot with years of construction between 1955 and 2006. The film producer is currently working on a Dutch 9-part TV series set in this period. Would you like to be featured with your Peugeot? Send an email to Faye Landtman via this email address: faye@topkapifilms.nl

Na mijn opleiding aan de Frederik Muller Academie ben ik jaren werkzaam geweest voor verschillende uitgeverijen zoals Elsevier en NRC Handelsblad. Daarvoor heb ik zelfstandig en met heel veel plezier het kwartaaltijdschrift Peugeot Expo Magazine uitgegeven. In mijn vrije tijd rijd ik graag in een Peugeot 403, ik Twitter graag over auto's en ik houd van hardlopen. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden.

Back To Top
Search