Ga naar hoofdinhoud

De 403 Pick-up van de firma van Geven

De dakspanten staan klaar op de Peugeot voor de nieuwe  werkplaats van de firma Geven aan de Van den Elsenstraat in Breugel. Voor de auto staan Theo en Albert Geven en rechts Piet van Nuland die af en toe meehielp. Fotograaf Piet Vriens legde het bijzondere transport in 1964 vast op de gevoelige plaat.

Na mijn opleiding aan de Frederik Muller Academie ben ik jaren werkzaam geweest voor verschillende uitgeverijen zoals Elsevier en NRC Handelsblad. Daarvoor heb ik zelfstandig en met heel veel plezier het kwartaaltijdschrift Peugeot Expo Magazine uitgegeven. In mijn vrije tijd rijd ik graag in een Peugeot 403, ik Twitter graag over auto's en ik houd van hardlopen. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden.

Back To Top
Zoeken