skip to Main Content

The 403 Pick-up from the van Geven company

The roof elements are ready on the Peugeot for the new workshop of the company Geven on the Van den Elsenstraat in Breugel. In front of the car are Theo and Albert Geven and on the right Piet van Nuland who occasionally helped. Photographer Piet Vriens captured the special transport on sensitive plate in 1964.

Na mijn opleiding aan de Frederik Muller Academie ben ik jaren werkzaam geweest voor verschillende uitgeverijen zoals Elsevier en NRC Handelsblad. Daarvoor heb ik zelfstandig en met heel veel plezier het kwartaaltijdschrift Peugeot Expo Magazine uitgegeven. In mijn vrije tijd rijd ik graag in een Peugeot 403, ik Twitter graag over auto's en ik houd van hardlopen. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden.

Back To Top
Search