Ga naar hoofdinhoud

Nog steeds onderweg

Soms ontmoeten het heden en het verleden elkaar. Voor het stadhuis van Veghel staat een charmante 203 cabriolet uit 1955 geparkeerd. Deze foto dateert uit de jaren ’60. Gelukkig is de 203 cabriolet altijd in handen van liefhebbers gebleven. De 203 rijdt nog steeds en de huidige eigenaar is Eugene Hogervorst lid van de APH. Toch leuk zo’n foto uit andere tijden.  

 

Na mijn opleiding aan de Frederik Muller Academie ben ik jaren werkzaam geweest voor verschillende uitgeverijen zoals Elsevier en NRC Handelsblad. Daarvoor heb ik zelfstandig en met heel veel plezier het kwartaaltijdschrift Peugeot Expo Magazine uitgegeven. In mijn vrije tijd rijd ik graag in een Peugeot 403, ik Twitter graag over auto's en ik houd van hardlopen. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden.

Back To Top
Zoeken