skip to Main Content

Still on the road

Sometimes the present and the past meet. A charming 1955 convertible 203 is parked in front of the town hall of Veghel. This photo is from the 1960s. Fortunately, the 203 convertible has always remained in the hands of enthusiasts. The 203 is still running and the current owner is Eugene Hogervorst a member of the Association Peugeot Hollande. Nice to see a photo from other times.

Na mijn opleiding aan de Frederik Muller Academie ben ik jaren werkzaam geweest voor verschillende uitgeverijen zoals Elsevier en NRC Handelsblad. Daarvoor heb ik zelfstandig en met heel veel plezier het kwartaaltijdschrift Peugeot Expo Magazine uitgegeven. In mijn vrije tijd rijd ik graag in een Peugeot 403, ik Twitter graag over auto's en ik houd van hardlopen. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden.

Back To Top
Search