Skip to content

Boxer 4×4 is dol op uitdagingen

Peugeot heeft veel ervaring als het gaat om het maken van bijzondere campers. Van J7 tot de Rifter. Maar nu kom La Marque met een nieuw concept. Peugeot toont met het 4×4 Concept wat er allemaal wel niet met de Boxer gedaan kan worden, mits hij over de juiste middelen beschikt.

De Boxer 4×4 Concept is klaar voor het avontuur. Banden die speciaal zijn ontwikkeld voor off-road rijden zijn onder de Boxer geplaatst, eveneens om de auto te helpen naast de gebaande paden.

Peugeot heeft dit studiemodel van de Boxer, die inmiddels alweer bijna 750.000 keer is besteld bij de dealer, daarnaast voorzien van vierwielaandrijving. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming, kan de kano van het dak worden gehaald of de elektrische mountainbike, een eM02 FS Powertube van Peugeot, worden gepakt.

Binnenin de Peugeot Boxer is er betrekkelijk weinig veranderd. Technisch gezien kunnen in de 4×4 Concept van de Boxer drie personen comfortabel reizen en leven. Het lijkt er op dat het bij een concept zal blijven maar we blijven hopen op een vast plaatsje in de showroom!

Gerelateerde content
Back To Top
Zoeken