skip to Main Content

Salon Rétromobile 2022

We assume that we can put this dot on the horizon. Salon Rétromobile, the famous car fair and exhibition in Paris, is a must for lovers of (French) classic cars and automobilia. It is a sight to behold and it is the best hotspot to make contacts in the international classic car world. Salon Rétromobile will open its doors between 2 and 6 February 2022, with at least 1100 rare classic cars behind it. In the field of Peugeot, there is plenty to see and we also know that there will be a lot of attention on the exhibition floor for the creations of Amédée Gordini.

Na mijn opleiding aan de Frederik Muller Academie ben ik jaren werkzaam geweest voor verschillende uitgeverijen zoals Elsevier en NRC Handelsblad. Daarvoor heb ik zelfstandig en met heel veel plezier het kwartaaltijdschrift Peugeot Expo Magazine uitgegeven. In mijn vrije tijd rijd ik graag in een Peugeot 403, ik Twitter graag over auto's en ik houd van hardlopen. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden.

Back To Top
Search