Ga naar hoofdinhoud

Peugeot op Autosalon Brussel 2018

Bij Peugeot staat het komende Autosalon Brussel in het teken van het autonoom rijden. Peugeot brengt namelijk de Instinct concept car mee. Dat is een wagen waarin de PSA-groep haar tijd investeert voor de ontwikkeling van het autonome rijden bij toekomstige Peugeots. Het zou zomaar eens kunnen dat je de designs terugvindt in je volgende Peugeot 508.

Peugeot vind je op het autosalon in Paleis 4, recht tegenover Kia.

Na mijn opleiding aan de Frederik Muller Academie ben ik jaren werkzaam geweest voor verschillende uitgeverijen zoals Elsevier en NRC Handelsblad. Daarvoor heb ik zelfstandig en met heel veel plezier het kwartaaltijdschrift Peugeot Expo Magazine uitgegeven. In mijn vrije tijd rijd ik graag in een Peugeot 403, ik Twitter graag over auto's en ik houd van hardlopen. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden.

Back To Top
Zoeken