Skip to content

Unboring The Future

PSA topman Jean-Philippe Imparato berichtte gisteren op Twitter: “Na twee jaar hard werk, is ons nieuwste conceptmodel klaar. Toen ik de auto voor het eerst zag, voelde ik me als een kind. Ik kan niet wachten om meer te laten zien”.

Gilles Vidal, verantwoordelijk voor Peugeot Design komt vandaag met nieuw beeldmateriaal die een aardige indruk geeft van het concept. De eerste aanblik doet roept meteen associaties op met de 504 coupe.

Peugeot neemt deze eyecatcher mee naar Mondial de Paris waar het op 4 oktober de deuren zal openen voor het publiek. Hoewel het merk zich niet presenteert als ‘retro-brand’ lonkt het merk wel steeds terug naar aspecten die een link leggen naar het iconische verleden van Peugeot.

Of Peugeot een nieuwe coupe op de markt gaat brengen valt nog te bezien. Wel zou het verband kunnen houden met de plannen om in de toekomst meer geheel elektrische auto’s op de markt te brengen. Voorlopig beschouwd La Marque het als een project #UnboringTheFuture

En dat lukt op deze manier heel goed!

 

 

Back To Top
Zoeken