Skip to content

De leeuw brult nog luider voor Peugeot

De nieuwe CEO van Peugeot heeft haar bureau amper ingeruimd of ze mag al een nieuwe identiteit voor het 210 jaar oude merk onthullen. Linda Jackson, die van 2014 tot een jaar geleden aan het roer stond van concerngenoot Citroën, hield zich tijdens haar overbruggingsjaar bij PSA bezig met een onderzoek naar het onderscheiden van de verschillende merken binnen het concern. ,,Peugeot klimt hoger in de markt en daar hoort een andere identiteit bij”, verklaart Jackson het nieuwe logo dat binnenkort de auto’s zal sieren.

 

Het nieuwe logo komt niet helemaal uit de lucht vallen. Het prijkte al op de E-Legend Concept en september vorig jaar betrapten we het op het stuur van een gecamoufleerde 308. Dat model wordt komende maand onthuld en is dan ook het eerste productiemodel dat het nieuwe logo draagt.

Back To Top
Zoeken