Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Peugeot Landtrek verovert weer ruig terrein

Op maandag 15 februari 2021 werd de lancering van de nieuwe PEUGEOT LANDTREK in het Midden-Oosten Afrika op afstand afgetrapt door Samir Cherfan, Chief Operating Officer van Stellantis Middle East & Africa en Linda Jackson, Peugeot Brand Director.

De nieuwe Peugeot Landtrek markeert de herintroductie van de Peugeot Pick-up. Deze nieuwe pick-up truck completeert een reeks bedrijfsvoertuigen van het merk, dat al bijna een eeuw bekend staat om zijn robuustheid en zijn aanpassing aan het gebruik van de klant in het hele Afrikaanse continent.

Het zorgt er voor dat Peugeot  een sterke comeback maakt op de Afrikaanse markt, waar het merk een zeer sterke historie heeft die gebaseerd is op de talrijke raceoverwinningen en het is ontsproten uit legendarische modellen zoals de 404 pick-up en de 504 pick-up truck. Eigenlijk is het een 4×4 Dangel maar dan rechtstreeks uit de fabriek. 

Na mijn opleiding aan de Frederik Muller Academie ben ik jaren werkzaam geweest voor verschillende uitgeverijen zoals Elsevier en NRC Handelsblad. Daarvoor heb ik zelfstandig en met heel veel plezier het kwartaaltijdschrift Peugeot Expo Magazine uitgegeven. In mijn vrije tijd rijd ik graag in een Peugeot 403, ik Twitter graag over auto's en ik houd van hardlopen. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden.

Back To Top
Zoeken