Skip to content

Nieuwe Peugeot Landtrek verovert weer ruig terrein

Op maandag 15 februari 2021 werd de lancering van de nieuwe PEUGEOT LANDTREK in het Midden-Oosten Afrika op afstand afgetrapt door Samir Cherfan, Chief Operating Officer van Stellantis Middle East & Africa en Linda Jackson, Peugeot Brand Director.

De nieuwe Peugeot Landtrek markeert de herintroductie van de Peugeot Pick-up. Deze nieuwe pick-up truck completeert een reeks bedrijfsvoertuigen van het merk, dat al bijna een eeuw bekend staat om zijn robuustheid en zijn aanpassing aan het gebruik van de klant in het hele Afrikaanse continent.

Het zorgt er voor dat Peugeot  een sterke comeback maakt op de Afrikaanse markt, waar het merk een zeer sterke historie heeft die gebaseerd is op de talrijke raceoverwinningen en het is ontsproten uit legendarische modellen zoals de 404 pick-up en de 504 pick-up truck. Eigenlijk is het een 4×4 Dangel maar dan rechtstreeks uit de fabriek. 

Back To Top
Zoeken