skip to Main Content

New Peugeot Landtrek conquers rough terrain again

On Monday 15 February 2021, the launch of the new PEUGEOT LANDTREK in the Middle East Africa region was kicked off remotely by Samir Cherfan, Chief Operating Officer of Stellantis Middle East & Africa and Linda Jackson, PEUGEOT Brand Director.

 

The new PEUGEOT LANDTREK marks the revival of the PEUGEOT Pick-up and includes all the brand’s best strengths. This new Pick-up truck completes a range of commercial vehicles from the PEUGEOT brand, which has been renowned for its robustness and its adaptation to customer uses across the African continent for nearly a century.
It enables PEUGEOT to make a strong comeback on the African market where the brand has a very strong heritage fuelled by its numerous racing victories, and it personifies the DNA of legendary models such as the 404 wagon and the 504 Pick-up truck.

Na mijn opleiding aan de Frederik Muller Academie ben ik jaren werkzaam geweest voor verschillende uitgeverijen zoals Elsevier en NRC Handelsblad. Daarvoor heb ik zelfstandig en met heel veel plezier het kwartaaltijdschrift Peugeot Expo Magazine uitgegeven. In mijn vrije tijd rijd ik graag in een Peugeot 403, ik Twitter graag over auto's en ik houd van hardlopen. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden.

Back To Top
Search