skip to Main Content

Peugeot 67A in London-Brighton

Car enthusiasts know this special ride for the oldest cars: the London to Brighton. This year, this legendary ride was held on November 7. A Peugeot should not be missing, of course. This year, this glorious Peugeot 67A from 1904 drove under start number 273. The two-cylinder engine has a displacement of 1,817cc and a power of 10/12 hp. The car was brought to England in 1974 and restored. Since then, he has competed more often in the London – Brighton. The car is in perfect condition and, with its green paint and red upholstery, appeals to the imagination of many collectors.

Na mijn opleiding aan de Frederik Muller Academie ben ik jaren werkzaam geweest voor verschillende uitgeverijen zoals Elsevier en NRC Handelsblad. Daarvoor heb ik zelfstandig en met heel veel plezier het kwartaaltijdschrift Peugeot Expo Magazine uitgegeven. In mijn vrije tijd rijd ik graag in een Peugeot 403, ik Twitter graag over auto's en ik houd van hardlopen. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden.

Back To Top
Search